*4114

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

Linie directa
0742 726 843

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

 

LUNI - VINERI 09:00 la 18:00

 

Autentificare utilizatori

Acoperire nationala
Diagnosticare rapida
Remediere rapida
Garantie la reparatie
Consultanta

Acasa Servicii Reparare si diagnosticare Service si Reparatii Telefoane si Tablete

Service si Reparatii Telefoane si Tablete

Astazi nu ne putem imagina viata fara telefon sau tableta. Daca ele nu functioneaza corect, partenerii de afaceri nu vor primi informatii vitale la timp, familia si prietenii nu vor putea impartasi cu tine experientele pe Facebook, iar copilul va fi nefericit daca Pou este nemancat, obosit sau bolnav. Tehnicienii experimentati de la Depanero te asigura ca pauza pe care o iei de la utilizarea telefonului sau tabletei va fi cat mai scurta. Garanteaza pentru asta parteneriatul pe care il avem cu producatori cunoscuti de echipamente mobile pe care ii reprezentam in calitate de service autorizat: Serioux, Lenovo si Panasonic

Ai un echipament mobil care nu se numara printre brandurile enumerate si este in afara perioadei de garantie? Stai linistit, te asteptam in continuare la noi pentru ca ne ocupam de orice brand de telefon sau tableta. Esti ingrijorat ca dupa reparatie produsul tau se poate strica iar? Ei bine, 90 de zile raspundem de reparatia efectuata prin garantia pe care o oferim la componentele inlocuite si la manopera.

Reparatii telefoane si tablete - Pagini utile:

  • Pentru a vedea intreaga gama de servicii oferite de catre Depanero viziteaza aceasta pagina.
  • Pentru a completa formularul de preluare si retur a produsului defect, click aici. Serviciul de preluare si retur este gratuit.
  • Pentru a afla mai multe despre Depanero, viziteaza sectiunea Despre noi.
  • Contacteaza-ne acum!

Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica in vederea repararii) a starii unui echipament este de 50-150 lei, in functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat in afara garantiei (postgarantie) nu vom include in pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare si nici taxa de transport. Daca nu repari echipamentul la noi atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul de la noi, Depanero, la adresa indicata de tine. Iti reamintim ca este important sa deschizi coletul in prezenta curierului si sa semnezi de receptie numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

FORMULAR SERVICE

Spune-ne ce produs defect ai si completeaza formularul de service

 

Afla in ce stadiu este produsul tau

Urmareste produsul
Introdu codul, numarul de telefon sau email-ul atribuit la receptia produsului

 

 

EXTINDE GARANTIA PRODUSELOR TALE

Garantia DepaneroAFLA MAI MULTE