*4114

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

Linie directa
0742 726 843

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

 

LUNI - VINERI 09:00 la 18:00

 

Autentificare utilizatori

Acoperire nationala
Diagnosticare rapida
Remediere rapida
Garantie la reparatie
Consultanta

Acasa Servicii Reparare si diagnosticare Service si Reparatii Aparate Foto

Service si Reparatii Aparate Foto

Murphy spune: ,,Tot ceea ce functioneaza acasa, se va defecta atunci cand te afli in locatia pentru filmat’’. Nu-ti dorim asta, dar daca totusi Murphy are dreptate suntem aici pentru ca  sa-ti poti aminti peste ani evenimentele importante la care ai fost martor. Si asta pentru ca Depanero este partener Samsung si Panasonic pentru service-ul in garantie si postgarantie al aparatelor foto si al camerelor video.

 

Ai facut poze superbe dar ti s-a stricat rama foto pe care le redai? Depanero este deasemenea la dispozitia ta in calitate de service autorizat pentru ramele foto Serioux si Horizon.

Si daca dupa ani de functionare aparatul foto sau camera video au decis sa intre in concediu Depanero este aici sa se asigure ca vei atinge poza cu numarul 1 milion sau 1 milion de minute filmate. Pentru ca, indiferent de brand sau tip de echipament foto-video, asiguram reparatii in regim de postgarantie pe care le si garantam 90 de zile.

Reparatii aparate foto - Pagini utile:

  • Pentru a vedea intreaga gama de servicii oferite de catre Depanero viziteaza aceasta pagina.
  • Pentru a completa formularul de preluare si retur a produsului defect, click aici. Serviciul de preluare si retur este gratuit.
  • Pentru a afla mai multe despre Depanero, viziteaza sectiunea Despre noi.
  • Contacteaza-ne acum!


Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica in vederea repararii) a starii unui echipament este de 50-150 lei, in functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat in afara garantiei (postgarantie) nu vom include in pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare si nici taxa de transport. Daca nu repari echipamentul la noi atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul de la noi, Depanero, la adresa indicata de tine. Iti reamintim ca este important sa deschizi coletul in prezenta curierului si sa semnezi de receptie numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

FORMULAR SERVICE

Spune-ne ce produs defect ai si completeaza formularul de service

 

Afla in ce stadiu este produsul tau

Urmareste produsul
Introdu codul, numarul de telefon sau email-ul atribuit la receptia produsului

 

 

EXTINDE GARANTIA PRODUSELOR TALE

Garantia DepaneroAFLA MAI MULTE