Serviciu instalare aer conditionat | Depanero

Serviciu instalare aer conditionat

Depanero ofera serviciul de instalare aer conditionat pentru Aparate cu o capacitate intre 9000 si 24000 BTU atat prin intermediul echipelor proprii de montaj cat si prin alti parteneri autorizati.

De unde cumpar?

Puteti achizitiona serviciul de instalare atat prin intermediul partenerilor nostrii dar si direct trimitand o solicitare din pagina serviciului http://www.depanero.ro/serviciile-noastre/serviciide-instalare-pentru-casa-ta. Completeaza si trimite-ne formularul si te sunam pentru a stabili impreuna detaliile pentru serviciul dorit.

Cum aleg un serviciu de instalare?

Costurile serviciului de instalare variaza in functie atat de capacitatea produsului achizitionat (9000-17000 BTU; 18000-24000 BTU) cat si de tipul serviciului de instalare achizitionat. Asigurati-va ca alegeti serviciul corespunzator aparatului pe care l-ati achizitionat. Pentru alegerea corecta a talonului de instalare, verificati daca aparatul achizitionat are KIT-ul de instalare inclus in pachet. In cazul in care KIT-ul de instalare nu este inclus in pachet, trebuie sa achizitionati talonul de instalare cu kit inclus.

Ce contine KIT-ul de instalare?

• Traseu frigorific (teava cupru gaz si lichid, izolatie aferenta) – 3 ml

• Cablu electric (5x1.5) – 3 ml

• Cablu electric (3x1.5) – 3 ml

• Tub de evacuare a condensului Ø18 – 3 ml

• Banda de matisat – 3 ml

• Console – 2 bucati

• Elemente prindere pe perete de caramida/ beton

• Stecher

In cazul in care necesarul de materiale depaseste KIT-ul standard, regasiti costurile materialelor in sectiunea „ Tarife pentru operatiuni suplimentare”.

Cat dureaza?

Termenul de instalare variaza in fuctie de modelul talonului achizitionat. Termenul de instalare se calculeaza incepand cu ziua lucratoare urmatoare confirmarii platii. Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri.

Cum ma programez pentru instalare?

Daca ati achizitionat un talon de instalare prin unul dintre partenerii nostrii sau direct din siteul depanero, veti fi contactat direct de catre echipa de instalare cu o zi anterior disponibilitatii pentru efectuarea instalarii, dar nu mai tarziu de termenul maxim mentionat in talonul achizitionat. Intervalul de timp anuntat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări datorita unor condiţii de trafic, atmosferice sau datorita volumului mare de solicitari.

Localitati acoperite:

Alexandria, Arad, Baia Mare, Bailesti (Dolj), Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Ilfov, Bihor, Buzau, Calarasi, Cluj-Napoca, Floresti, Constanta, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Mangalia, Oradea, Orsova, Odorheiu Secuiesc, Pitesti, Ploiesti, Rosiori de Vede, Slatina, Slobozia, Targoviste, Targu Mures, Targu Jiu,Timisoara, Tulcea, Urziceni, Deva, Sovata.

*Kilometrii suplimentari in afara acestor orase se achita separat la instalator.

Garantie: 12 luni pentru instalare

Nu asiguram garantie pentru traseelor prevazute de dezvoltator.

Operatiunile incluse in serviciul de montaj standard:

1. Executarea unei singure strapungeri in peretele exterior;

2. Amplasarea unitatii exterioare si a celei interioare in limita celor 3 metri de traseu frigorific. Unitatea exterioara se va amplasa numai in limita posibilitatilor ce nu necesita alte echipamente suplimentare (macara, schele, scari, etc.);

3. Furnizarea si prinderea consolelor (pentru unitatea exterioara) pe peretele exterior. Unitatea exterioara se va pozitiona in functie de preferinta clientului, dar in limitele respectarii parametrilor de functionare si montaj ale aparatului;

4. Vidarea traseului frigorific;

5. Matisarea traseului frigorific (in limita a 3 metri);

6. Efectuarea probei de functionare a aparatului si explicarea principalelor facilitati ale acestuia;

Operatiuni ce nu sunt incluse in montajul standard:

• Executia a doua sau mai multe strapungeri de trecere a traseului frigorific;

• Mascarea traseului frigorific si a cablului electric cu zidarie sau alte materiale special destinate (canal, masca PVC, tubulatura etc.);

• Montarea de copertine sau elemente protectoare pentru unitatea exterioara si interioara;

• Repozitionarea si mutarea instalatiei de aer conditionat existente;

Prelungirea traseului frigorific (peste 3m);

La data stabilita pentru instalare, va rugam sa aveti aerul conditionat la adresa la care a fost solicitata instalarea acestuia.

Trebuie sa asigurati acces / front de lucru corespunzator echipei de montaj, in caz contrar se percep taxe suplimentare.

Pentru mai multe informatii privind serviciului de montaj puteti apela Call Center Depanero, numarul de telefon *4114 .

Tarife pentru operatiuni suplimentare :

  1. Treceri prin beton – 115 LEI / buc
  2. Treceri prin perete zidarie – 58 LEI / buc
  3. Traseu frigorific suplimentar – 110 LEI / m
  4. Traseu frigorific peste cei 3ml inclusi in kit(prelungire traseu prin sudura/conectori) - 150 ron/m
  5. Mascare traseu frigorific cu masca PVC – 52 LEI / m
  6. Prelungirea furtunului de condens – 12 LEI / m
  7. Schimbarea sau prelungirea cablului de alimentare cu energie electrica – 18 LEI/m
  8. In cazul suprafetelor izolate cu polistiren ( 5/10 cm) se folosesc surub+diblu 8x200mm – set 4 bucati – 35 LEI
  9. Deplasarea in vederea instalarii la adresa in afara localitatii se face contra-cost: tur-retur la pretul de 1.86 LEI/km
  10. Instalarea cu ajutorul scarilor a unitatilor exterioare la o inaltime de max 3m pentru aparatele de 9000-24000btu - 100 LEI
  11. Instalarea cu ajutorul scarilor a unitatilor exterioare la o inaltime de maxim 5m, pentru aparatele de 9000-24000 btu - 230 LEI
  12. Demontaj aer conditionat vechi – 150 RON

In cazul in care, la data programata nu se poate efectua montajul deoarece clientul nu este la domiciliu sau nu sunt conditii optime pentru realizarea instalarii, costul deplasarii suplimentare, la o data ulterioara, va fi suportat de catre client – 60 LEI

Nota: preturi estimative, includ TVA. Talonul de instalare este valabil in anul curent doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul achizitionarii de aparate Dublu Split este necesar sa achizitionati 2 servicii de instalare.

Alte informatii utile:

Montarea unitatii exterioare trebuie sa fie intr-un loc accesibil.

Nu se dau gauri in structura de rezistenta sau grinzi de beton. Alimentarea electrica trebuie sa existe la locul unde se va instala unitatea interioara.

Repozitionarea ulterioara a aparatului de aer conditionat se face contra-cost.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Traseul frigorific mai mare de 5 m necesita completare cu freon, operatiune ce se va face contra cost.