Serviciu igienizare aer conditionat | Depanero

Serviciu igienizare aer condiționat

Depanero ofera serviciul de igienizare / curatare aparat de aer conditionat atat prin intermediul echipelor proprii cat si prin alti parteneri autorizati.

Igienizarea aparatului de aer conditionat este esentiala pentru sanatatea dumneavoastra si a intregii familii.

Cu ajutorul nostru va veti bucura de igienizarea profesionala a aparatului de aer conditionat, pentru ca specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa intervina. Uzura filtrelor din componenta aparatelor de aer conditionat pe care le folositi constant, in special pe timpul sezonului cald, se afla printre primele cauze ale declansarii unor probleme respiratorii. Totodata, un aparat neigienzat conduce la acumularea de bacterii si microbi, care se raspandesc in toata casa cand acesta este in functiune.

Etapa de igienizare aer conditionat ar trebui sa se faca de doua ori pe an (primavara si toamna) pentru a va bucura de un mediu sanatos si sigur si sa prelungiti durata de viata a produsului dvs. Riscurile de imbolnavire cresc cu fiecare an, cand acesta nu este igienizat. Igienizarea se face cu solutii speciale care elimina bacteriile si mirosurile neplacute.

De unde cumpar?

Puteti achizitiona serviciul de instalare atat prin intermediul partenerilor nostri, dar si direct trimitand o solicitare din pagina serviciului https://www.depanero.ro/serviciile-noastre/servicii-de-instalare-pentru-casa-ta. Completeaza si trimite-ne formularul si te sunam pentru a stabili impreuna detaliile pentru serviciul dorit

Cat dureaza?

Termenul de prestare a serviciului de Igienizare / Curatare aparat de aer conditionat este de 35 zile lucratoare si se calculeaza incepand cu ziua lucratoare urmatoare confirmarii platii. Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri.

Cum ma programez pentru instalare?

Daca ati achizitionat un serviciu de igienizare / curatare aparat de aer conditinat prin unul dintre partenerii nostrii sau direct din site-ul Depanero, veti fi contactat direct de catre echipa de instalare cu o zi anterior disponibilitatii pentru efectuarea instalarii, dar nu mai tarziu de termenul maxim mentionat in talonul achizitionat.

Intervalul de timp anuntat pentru efectuarea prestari serviciului poate suferi modificări datorita unor condiţii de trafic, atmosferice sau datorita volumului mare de solicitari.

Lista oraselor unde oferim serviciile:

Alexandria, Arad, Baia Mare , Bacau, Braila, Brasov, Birlad, Bucuresti, Ilfov, Buzau, Calafat, Calarasi, Caracal, Cluj-Napoca, Floresti, Constanta, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Fetesti, Focsani, Fundulea, Galati, Giurgiu, Iasi, Mangalia, Oradea, Orsova, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Rosiori de Vede, Satu Mare, Slatina, Slobozia, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Urziceni, Videle.

*Kilometrii suplimentari in afara acestor orase se achita separat la instalator.

Operatiunile incluse serviciul de igienizare/curatare sunt:

  1. Curatare filtre praf prin spalare cu solutii speciale care elimina bacteriile si mirosurile neplacute;
  2. Curatare tavita condens, eliminare bacterii, mucegai si mirosuri din unitate interna prin folosirea de spray-uri sau solutii speciale, folosite la igienizarea aparatelor frigorifice;
  3. Curatare condensator unitate externa daca este cazul, de praf sau frunze;
  4. Aceste operatiuni pot implica demontarea partiala a carcasei/capacului unitatii interne si externe;
  5. Acest serviciu include verificare starii generale a aparatului, a izolatiei tevilor, matisarii, furtunului de drenaj, a cablurilor electrice si stecher, verificare presiunilor de lucru cu mentiunea ca produsul lucreaza conform si in parametrii de functionare, dar nu include eventualele echipamente sau materiale care trebuiesc inlocuite (izolatia traseului frigorific, matisare, furtun drenaj, cabluri electrice, stechere, sau alte materiale si operatiuni folosite initial la instalare).

ATENTIE! In cazul in care, la data programata nu se poate efectua operatiunea de igienizare deoarece, clientul nu este la domiciliu sau nu sunt conditii optime pentru realizarea igienizarii, costul deplasarii suplimentare, la o data ulterioara, va fi suportat de catre client – 60 LEI .

Nota: preturi estimative, includ TVA. Serviciul de igienizare este valabil in anul curent doar pe teritoriul Romaniei.

Alte informatii utile

Trebuie sa asigurati acces / front de lucru corespunzator echipei de montaj, in caz contrar se percep taxe suplimentare.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, apa si canal etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Pentru mai multe informatii privind serviciului de montaj puteti apela Call Center Depanero, numarul de telefon *4114 .