Instalare Hota fara perforare perete | Depanero

Instalare Hota fara perforare perete

Depanero ofera serviciile de instalare hote cu sau fara burlan, atat prin intermediul echipelor proprii cat si prin alti parteneri autorizati.

De unde cumpar?

Poți achiziționa serviciul de instalare trimițând o solicitare din pagina serviciului https://www.depanero.ro/serviciile-noastre/servicii-de-instalare-pentru-casa-ta.. Completează, trimite formularul și te vom suna pentru a stabili împreună detaliile pentru serviciul dorit.

Cum aleg un serviciu de instalare?

Costul serviciul de instalare variaza in functie de tipul de montaj pe care doriti sa il achizitionati. Daca pentru instalarea produsului dvs. este necesara carotarea peretelui, trebuie sa achizitionati serviciul de montaj hota cu burlan.

Cât durează?

Termenul de instalare este de 3-5 zile lucratoare si se calculeaza incepand cu ziua lucratoare urmatoare confirmarii platii. Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri.

Cum mă programez pentru instalare?

Daca ati achizitionat un talon de instalare prin unul dintre partenerii nostrii sau direct din siteul Depanero, veti fi contactat direct de catre echipa de instalare cu o zi anterior disponibilitatii pentru efectuarea instalarii, dar nu mai tarziu de termenul maxim mentionat in talonul achizitionat. Intervalul de timp anuntat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări datorita unor condiţii de trafic, atmosferice sau datorita volumului mare de solicitari.

Localitati acoperite: Alba Iulia, Arad, Bacău,Onesti , București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Drobeta Tr. Severin, Focșani, Ilfov, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Iasi, Baia Mare.

*Kilometrii suplimentari în afara acestor orașe se achită separat la instalator.

Garanție: 3 luni pentru instalare

Operațiunile incluse în serviciul de montaj standard:

1. Demontarea produsului vechi;

2. Desfacere, inlaturare ambalaj, verificare produs;

3. Pozare (prindere) hota pe perete (60-70 cm inaltime fata de flacara);

4. Montare burlan fara perforarea peretului;

5. Montare stecher pus la dispozitie de echipa de montaj;

6. Punere in functiune si proba de functionare.

Operațiuni ce nu sunt incluse în montajul standard:

1. Repozitionarea si mutarea produsului se poate face doar dupa achizitionarea unui alt serviciu de instalare;

2. Deplasarea in vederea instalarii la adresa in afara localitatii se face contra-cost: turretur la pretul de 1.86 LEI/km . Firma de instalare are dreptul sa refuze instalarea solicitata daca distanta locatiei unde se face instalarea depaseste 50 km fata de localitatea unde firma de instalare isi are sediul;

3. Schimbarea sau prelungirea cablului de alimentare cu energie electrica – 10 lei/ml

In cazul in care, la data programata nu se poate efectua montajul deoarece, clientul nu este la domiciliu sau nu sunt conditii optime pentru realizarea instalarii, costul deplasarii suplimentare, la o data ulterioara, va fi suportat de catre client – 60 LEI.

Notă: * Preturi estimative, includ TVA. Talonul de instalare este valabil in anul curent doar pe teritoriul Romaniei.

Alte informații utile

La data stabilita pentru instalare, va rugam sa aveti, produsul, burlanul de hota cat si mobila (daca produsul selectat de dvs. este unul incorporabil), la adresa la care a fost solicitata instalarea. Echipa care se deplaseaza la dvs, nu are posibilitatea de a modifica corpul de mobila unde vine montata hota.

Totodata, mobila trebuie montata(pusa pe pozitie si prinsa) inaintea montarii hotei.

Trebuie sa asigurati acces / front de lucru corespunzator echipei de montaj, in caz contrar se percep taxe suplimentare.

Pentru mai multe informatii privind serviciului de montaj puteti apela Call Center Depanero, numarul de telefon *4114