Telefoane și tablete | Depanero

Servicii telefoane & tablete

Telefonul a devenit indispensabil pentru stilul nostru de viață, indiferent de vârstă, ocupație sau preferințe. Știind cât de mult te poate afecta lipsa acestor device-uri, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că telefonul sau tableta ta sunt reparate în cel mai scurt timp posibil, ajungând în posesia lor până să începi să le simți lipsa.

Suntem un service autorizat și efectuăm reparații în perioada de garanție pentru aparate ale brandurilor de top, pe care le poți consulta în lista de mai jos.

Punem la dispoziție și servicii de reparații post-garanție pentru majoritatea brandurilor și oferim o garanție de 6 luni pentru intervenția noastră.

Menționăm că există o taxă de diagnosticare care acoperă evaluarea tehnică a echipamentului și care variază în funcție de complexitatea produsului. Dacă decizi să efectuezi reparația cu noi, în afara perioadei de garanție, taxa de diagnosticare va fi inclusă în prețul reparației. În cazul în care alegi să nu beneficiezi de serviciile noastre de reparații, va trebui să plătești taxa de diagnosticare și costul transportului echipamentului, de la sediul nostru la adresa indicată de tine.

Brand-uri pentru care suntem autorizati

Suntem service autorizat pentru unii dintre cei mai mari producători de telefoane şi echipamente mobile: Apple, Motorola, Asus, Lenovo.

 

Apple
Poți avea încredere în specialiștii Depanero cu MacBook-ul, iPhone-ul sau iPad-ul tău. Folosim doar produse originale Apple, pentru orice tip de reparație.