Telefoane și tablete | Depanero

Servicii telefoane & tablete

Poate îţi uiţi cheile acasă, dar telefonul, niciodată.

Reparăm telefoane şi tablete pentru mai puţine crize existenţiale.

Că ne place sau nu să recunoaştem, laptopul, tableta şi telefonul ne sunt vitale. Cât timp funcţionează, nici nu le dăm importanţă. Când înghit apă la mare, se bronzează la soare sau sunt azvârlite de pereţi la nervi, începem să le conştientizăm importanţa, să le simţim lipsa (cu muzică tristă pe fundal). Iar dacă ele erau folosite şi de cei mici pentru jocuri şi tutoriale de pe YouTube, ştii că e treabă serioasă.

Completează formularul şi adu rapid echipamentul la noi pentru reparare!

Suntem service autorizat si reparam in perioada de garantie pentru producători de top. Poti vedea mai jos lista Brand-urilor
Ai un telefon sau o tableta care nu mai este in garantie? Stai liniştit! Depanero nu te lasă la greu. Diagnosticăm şi reparăm post garantie si îţi asiguram garantia pentru minim 3 luni 

Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnică în vederea reparării) a stării unui echipament variază între 70 şi 130 de lei, în funcţie de complexitatea produsului.
Dacă alegi să repari la noi un produs aflat în afara garanţiei (postgaranţie), nu vom include în preţul reparaţiei taxa de diagnosticare.
Dacă nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesară achitarea taxei de diagnosticare. 
Daca produsul ajunge la tine prin curier, iţi reamintim că este important să deschizi coletul în prezenţa curierului și să semnezi de primire numai după ce te-ai convins de integritatea produsului.

 

Brand-uri pentru care suntem autorizati

Suntem service autorizat pentru unii dintre cei mai mari producători de telefoane şi echipamente mobile: Apple, Motorola, Asus, Lenovo.

Apple
Poți avea încredere în specialiștii Depanero cu MacBook-ul, iPhone-ul sau iPad-ul tău. Folosim doar produse originale Apple, pentru orice tip de reparație.