Laptopuri și IT | Depanero

Servicii laptopuri și IT

Laptopul tău are fumuri? Îl răcorim noi.

Pasiunea pentru gaming sau mesele luate la seriale direct pe tastatură se văd în timp.

Ştim şi că laptopul de birou luat acasă înseamnă jumate overtime, jumate binging. Şi că PC-ul de gaming a văzut şi auzit mai multe decât trebuia când s-a înfierbântat treaba. Rămâne secretul nostru.

Contează pe noi dacă vrei să readucem la viaţă un PC sau un laptop, sisteme all-in-one, boxe sau elemente de gaming! Sau dacă ai nevoie de o curăţare a componentelor.

Suntem service autorizat si reparam in perioada de garantie pentru producători de top. Poti vedea mai jos lista Brand-urilor

Nu-ţi face griji dacă laptopul tău nu mai este în garanţie! Depanero e prietenul tău şi pentru servicii postgaranţie si iti îţi asiguram garantia pentru minim 3 luni. .

Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnică în vederea reparării) a stării unui echipament variază între 70 şi 130 de lei, în funcţie de complexitatea produsului.

Dacă alegi să repari la noi un produs aflat în afara garanţiei (postgaranţie), nu vom include în preţul reparaţiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Dacă nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesară achitarea taxei de diagnosticare şi transportul echipamentului de la noi, Depanero, la adresa indicată de tine. Îţi reamintim că este important să deschizi coletul în prezenţa curierului şi să semnezi de primire numai după ce te-ai convins de integritatea produsului.

Brand-uri pentru care suntem autorizati

Pentru Apple, Asus, Lenovo sau Toshiba  este mult mai simplu, ne găseşti numele pe certificatul de garanţie, suntem service autorizat.

Apple
Poți avea încredere în specialiștii Depanero cu MacBook-ul, iPhone-ul sau iPad-ul tău. Folosim doar produse originale Apple, pentru orice tip de reparație.