Servicii IT A-Z pentru laptop-ul tau. Reparatii si instalare

Servicii laptopuri și IT

Știm cât de important este rolul pe care tehnologia îl ocupă în viața ta de zi cu zi, așa că facem tot posibilul ca reparațiile pentru aparatura ta să fie efectuate cât mai rapid. De la readucerea la viață a unui PC sau laptop, la repararea sistemelor all-in-one, boxelor sau componentelor de gaming, toate acestea se află pe lista noastră de servicii.

Suntem un service autorizat și efectuăm reparații în perioada de garanție pentru aparate ale brandurilor de top, pe care le poți consulta în lista de mai jos.

Punem la dispoziție și servicii de reparații post-garanție pentru majoritatea brandurilor și oferim o garanție de 6 luni pentru intervenția noastră.

Menționăm că există o taxă de diagnosticare care acoperă evaluarea tehnică a echipamentului și care variază în funcție de complexitatea produsului. Dacă decizi să efectuezi reparația cu noi, în afara perioadei de garanție, taxa de diagnosticare va fi inclusă în prețul reparației. În cazul în care alegi să nu beneficiezi de serviciile noastre de reparații, va trebui să plătești taxa de diagnosticare și costul transportului echipamentului, de la sediul nostru la adresa indicată de tine.

Brand-uri pentru care suntem autorizati

Pentru Apple, Asus, Lenovo sau Toshiba  este mult mai simplu, ne găseşti numele pe certificatul de garanţie, suntem service autorizat.

 

 
Apple
Poți avea încredere în specialiștii Depanero cu MacBook-ul, iPhone-ul sau iPad-ul tău. Folosim doar produse originale Apple, pentru orice tip de reparație.