Schimbare sens usi frigider fara KIT | Depanero

Schimbare sens usi frigider fara KIT

Depanero ofera serviciul de schimbare sens usi fara KIT pentru frigider sau combina, atat prin intermediul echipelor proprii cat si prin alti parteneri autorizati.

De unde cumpar?

Poți achiziționa serviciul de instalare trimițând o solicitare din pagina serviciului https://www.depanero.ro/serviciile-noastre/servicii-de-instalare-pentru-casa-ta.. Completează, trimite formularul și te vom suna pentru a stabili împreună detaliile pentru serviciul dorit.

Cât durează?

Termenul de instalare este de 3-5 zile lucratoare si se calculeaza incepand cu ziua lucratoare urmatoare confirmarii platii. Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri.

Cum mă programez pentru instalare?

Daca ati achizitionat un talon de instalare prin unul dintre partenerii nostrii sau direct din siteul Depanero, veti fi contactat direct de catre echipa de instalare cu o zi anterior disponibilitatii pentru efectuarea instalarii, dar nu mai tarziu de termenul maxim mentionat in talonul achizitionat. Intervalul de timp anuntat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări datorita unor condiţii de trafic, atmosferice sau datorita volumului mare de solicitari.

Localitati acoperite : Arad, Bacău, Onesti, Bistrița ,Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Drobeta Tr. Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Teleorman, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Giurgiu.

*Kilometrii suplimentari in afara acestor orase se achita separat la instalator.

Garanție: 3 luni pentru instalare

Operatiunile incluse in serviciul de montaj standard:

1. Deconectare echipament de la reteaua electrica;

2. Demontare suruburi si deconectare cabluri;

3. Demontare si montare balama;

4. Demontare si montare usi;

5. Punere in functiune (conectarea frigiderului, combinei) la alimentarea cu electricitate la cel putin o ora dupa terminarea procesului de inversare a usilor. Aceasta procedura se va efectua de clientul final.

Operatiuni ce nu sunt incluse in montajul standard:

1. Demontarea produsului existent in vederea instalarii produsului nou – 60 lei.

2. Deplasarea in vederea instalarii la adresa in afara localitatii se face contra-cost: tur-retur la pretul de 1.86 LEI/km . Firma de instalare are dreptul sa refuze instalarea solicitata daca distanta locatiei unde se face instalarea depaseste 50 km fata de localitatea unde firma de instalare isi are sediul.

In cazul in care, la data programata nu se poate efectua montajul deoarece, clientul nu este la domiciliu sau nu sunt conditii optime pentru realizarea instalarii, costul deplasarii suplimentare, la o data ulterioara, va fi suportat de catre client – 60 LEI

* Preturi estimative, includ TVA. Talonul de instalare este valabil in anul curent doar pe teritoriul Romaniei.

Alte informații utile

La data stabilita pentru instalare, va rugam sa aveti atat produsul cat si KIT-ul de reversibilitate la adresa la care a fost solicitata instalarea. Totodata, produsul trebuie sa fie golit.

Trebuie sa asigurati acces / front de lucru corespunzator echipei de montaj, in caz contrar se percep taxe suplimentare.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Pentru mai multe informatii privind serviciului de montaj puteti apela Call Center Depanero, numarul de telefon *4114 .