Programul Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat | Depanero

Programul Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat. Vești bune!
Aplicația Programului Casa Verde Fotovoltaice s-a deblocat marți, 23 ianuarie 2024. Solicitanții care nu au selectat un instalator până la data suspendării Programului au acum  90 zile pentru pentru a alege un instalator validat, prin intermediul aplicaţiei AFM la adresa www.afm.ro .

În acest interval, instalatorii selectați au responsabilitatea de a efectua analiza documentelor încărcate de solicitant și de a aproba solicitanții eligibili. De aceea, recomandăm, selectarea instalatorului în primele 60-70 de zile de la publicarea listei, pentru a asigura timp suficient pentru verificarea documentelor de către instalator.

Poți opta pentru DEPANERO, instalator validat, și beneficiezi de o soluție completă pentru necesitățile tale energetice. Prin alegerea noastră, ai acces la consultanță specializată, suport constant post-instalare și opțiuni flexibile de finanțare pentru proiectul tău energetic.

Pașii pentru implementarea proiectului cu DEPANERO

•    Validăm împreună puterea sistemului fotovoltaic dorit. Acest proces include evaluarea suprafeței existente, a puterii aprobate de operatorul de distribuție, verificarea existenței prizei de pământ și confirmarea calificării titularului contractului de energie ca beneficiar al finanțării AFM.

•    Semnarea contractului de execuție și achitarea contribuției proprii.

•    Programarea montajului sistemului fotovoltaic.

•    Depunerea documentației de prosumator.


Durata medie de aprobare a dosarelor de către AFM

AFM publică liste intermediare cu dosare aprobate, în baza dosarelor validate de către instalatori.

Echipa noastră de specialiști depune toate eforturile pentru a verifica rapid dosarele clienților care ne-au ales. Asigurați-vă că documentația depusă în aplicația AFM este completă și îndeplinește toate criteriile de eligibilitate.

Puteți oricând vizualiza oferta noastră pentru sistemele fotovoltaice în cadrul Programului Casa Verde 2023 aici .

La DEPANERO, avem echipe dedicate de ingineri autorizați ANRE, furnizând servicii complete și de &înaltă calitate. Oferim servicii complete de consultanță, montaj și garanție, asigurându-vă și suport în mentenanța sistemului fotovoltaic pe întreaga durată a vieții acestuia.


Dacă, totuși, mai sunt întrebări sau nelămuriri ne puteți contacta pe email la fotovoltaice@depanero.ro sau completand formularul nostru de mai jos. 
Distribuie Articol

ALTE ARTICOLE RELEVANTE