Electric Up2: Panouri fotovoltaice și stații pentru vehicule electrice pentru IMM- uri și HORECA | Depanero

Electric Up2: Panouri fotovoltaice și stații pentru vehicule electrice pentru IMM- uri și HORECA

 

Electric up 2 IMM Horeca

 

Solicită ofertă

 

Vești bune pentru IMM-uri și domeniul HORECA! Ministerul Energiei lansează programul Electric Up 2 și astfel oferă un important sprijin pentru antreprenorii care doresc să investească în panouri fotovoltaice și stații pentru vehiculeelectrice.

Concret, Ministerul Energiei a pus deja în consultare publică proiectul de act normativ pentru modificarea OUG nr. 159/2000 privind finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, precum și domeniul HORECA, pentru instalarea de panouri fotovoltaice, precum și pentru stații de încărcare electrică.

Discutăm despre panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 150 kWp, necesară pentru consum propriu și pentru livrarea surplusului în Sistemul energetic național. Stațiile de încărcare de minim 22kW sunt destinate vehiculelor electrice și electrice hibrid plug-in.

Așa cum bine știm, investițiile în energia verde sunt deosebit de atractive pentru noi toți, fie că ne dorim să ne montăm panouri fotovoltaice în propria gospodărie, fie că ne dorim acest proiect pentru bunăstarea afacerilor noastre.

Cum vă ajutam noi dacă Electric Up 2 reprezintă un interes pentru dumneavoastră?

Iată care sunt aspectele de care noi, la DEPANERO, ne ocupăm pentru ca dvs. să puteți beneficia de programul Electric Up 2 cât mai simplu și rapid:

1. Vă ajutăm la realizarea dosarului cu informațiile referitoare la documentația care trebuie încărcată în aplicația dedicată programului. Consultanții noștri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru ca accesarea programului Electric Up 2 să se realizeze cât mai simplu.

2. Vă ajutăm să realizați dosarul de prosumator cât mai ușor și rapid.

3. Vă oferim serviciile de instalare, montare și efectuare a tuturor probelor necesare. Astfel, beneficiați de pachet complet de servicii, la cheie.

4. Vă oferim garanție pentru serviciile prestate și pentru echipamentele pe care vi le instalăm.

De ce să lucrați cu noi?

1. Suntem o companie de servicii cu experiență de peste 10 ani în domeniul instalațiilor și service.

2. Depanero are experiență solidă în montarea de panouri fotovoltaice și stații de încărcare pentru vehicule electrice.

3. Suntem instalator autorizat AFM.

4. Lucrăm cu cei mai buni profesioniști din domeniu, tehnicieni pasionați de activitatea pe care o desfășoară și pe care îi selectăm cu atenție. Colaborăm cu ingineri autorizați ANRE care se asigură că toate instalațiile și echipamentele funcționează ca la carte.

5. Lucrăm cu cele mai bune instrumente, tehnologii inovative și ne bazăm pe automatizare și digitalizare pentru ca rezultatul final să fie mereu la înălțimea așteptărilor.

6. Investim în mod constant în cursuri de calificare și perfecționare, astfel încât angajații noștri să ofere maxim de profesionalism și promptitudine în relație cu toți clienții noștri, indiferent de complexitatea proiectelor pe care aceștia își doresc să le realizeze.

7. Avem experiență în oferirea de consultanță pentru clienții care au nevoie de panouri fotovoltaice și stații de încărcare electrică. Le oferim tot suportul pentru ca achizițiile lor sa fie judicioase, să se încadreze în bugetul disponibil și să ofere maxim de performanță pentru toate nevoile lor. Facem toate calculele necesare pentru ca obiectivele clienților noștri să fie atinse cu bugetul fiecăruia si pentru performanta dorita si care se poate obține de la fiecare sistem fotovoltaic și de la fiecare stație de încărcare în parte.

8. Investim în mod activ în energie verde și ne bazăm pe acțiuni care aduc un plus de sustenabilitate la nivelul întregii companii Depanero. Credem în energie verde și ne dorim ca toate proiectele clienților noștri să contribuie cât mai mult la protejarea mediului înconjurător.

9. Avem angajați gata să ajute clienții să își finalizeze cu succes dosarele de aplicare la programul de sprijin Electric Up 2. Cunoaștem toți pașii care trebuie realizați si suntem gata să ne oferim tot suportul pentru ca accesarea programului să se finalizeze la timp.

 

Dacă aveți nevoie de mai multe informații cu privire la panourile fotovoltaice care se potrivesc pentru nevoile dvs. și la stațiile de încărcare pe care ați dori să le achiziționați pentru afacerea dvs., vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0732.505.483, precum și la adresa de email fotovoltaice@depanero.ro

Consultanții noștri vă preiau apelul în cel mai scurt timp și vă stau la dispoziție cu tot suportul pentru ca accesarea programului Electric Up 2 să se concretizeze și pentru dvs. cu eforturi cât mai mici.

De asemenea, dacă deja sunteți convins că Electric Up 2 reprezintă soluția cea mai bună pentru dvs. și compania dvs., vă invităm să ne lăsați toate informațiile necesare în formularul de mai jos. Datele dvs. ajung la consultanții Depanero și veți fi contactat cât mai curând pentru toți pașii necesari accesării programului Electric Up 2.


 

 

Distribuie Articol

ALTE ARTICOLE RELEVANTE