Instalare Masina de spalat vase | Depanero

Instalare Mașină de spălat vase

Depanero oferă serviciul de instalare mașină de spălat vase, atât prin intermediul echipelor proprii de montaj, cât și prin alți parteneri autorizați.

De unde cumpar?

Poți achiziționa serviciul de instalare trimițând o solicitare din pagina serviciului https://www.depanero.ro/serviciile-noastre/servicii-de-instalare-pentru-casa-ta.. Completează, trimite formularul și te vom suna pentru a stabili împreună detaliile pentru serviciul dorit.

Cât durează?

Termenul de instalare este de 3-5 zile lucrătoare și se calculează începând cu ziua lucrătoare următoare confirmării plății. Zilele lucrătoare sunt de luni până vineri.

Cum mă programez pentru instalare?

Vei fi contactat direct de către echipa de instalare cu o zi anterior datei instalării, dar nu mai târziu de termenul maxim menționat în talonul achiziționat. Intervalul de timp anunțat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări cauzate de condiţiile de trafic, cele atmosferice sau volumului mare de solicitări.

Localitati acoperite : Alba Iulia, Arad, Bacău, Bistrița, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Drobeta Tr. Severin, Focșani, Galați, Iași, Ilfov , Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Teleorman, Timișoara, Giurgiu.

Serviciul de montaj hotă cu burlan este disponibil doar în București și Ilfov.

*Kilometrii suplimentari în afara acestor orașe se achită separat la instalator.

Garanție: 3 luni pentru instalare

Operațiunile incluse în serviciul de montaj standard:

1. Demontarea produsului vechi în vederea montării produsului nou;

2. Desfacere, înlăturare ambalaj, verificare produs;

3. Desfacere șuruburi de siguranță pentru transport și a eventualelor ambalaje ce asigură siguranța produsului (exemplu-prinderi polistiren interne);

4. Prinderea furtunului de alimentare cu apă, existent în pachetul produsului, la rețeaua de apă și montarea furtunului de evacuare în instalația de canalizare existentă în încăperea în care se dorește montarea produsului;

5. Reglarea picioarelor mașinii pentru a fi stabilă și orizontală;

6. Fixarea de mobilă dacă este cazul;

7. Fixarea feței de mobilier de ușa produsului;

8. Verificare etanșeitate alimentare și evacuare cu apă;

9. Punere în funcțiune și probă de funcționare.

Operațiuni ce nu sunt incluse în montajul standard:

1. Crearea racordului la apă și canalizare;

2. Repoziționarea și mutarea produsului se poate face doar după achiziționarea unui alt serviciu de instalare;

3. Achiziționarea de materiale (pe lângă cele incluse în pachetul produsului) și nici efectuarea de reparații și finisări în urma instalării;

4. Deplasarea în vederea instalării la adresă în afara localității se face contra-cost: turretur la prețul de 1.86 LEI/km în limita a 50 de km;

5. Pachet lucrări auxiliare – instalații sanitare/ora 99,90 RON.

În cazul în care, la data programată, nu se poate efectua montajul deoarece clientul nu este la domiciliu sau nu sunt condiții optime pentru realizarea instalării, costul deplasării suplimentare, la o dată ulterioară, va fi suportat de către client – 60 LEI.

Notă: Prețurile sunt estimative și includ TVA. Talonul de instalare este valabil în anul curent, doar pe teritoriul României.

Alte informații utile

Montarea produsului trebuie să fie într-un loc accesibil.

Trebuie să asiguri acces/front de lucru corespunzător echipei de montaj. În caz contrar, se percep taxe suplimentare.

Clientul își asumă responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorări produse zidăriei, rețelei electrice, de gaz, apă și canal etc., ce pot apărea în urma montajului în locul ales de client.

Pentru mai multe informații privind serviciul de montaj, poți vorbi cu unul dintre colegii noștri din Call Center, la numărul de telefon *4114