Instalare Frigider side by side | Depanero

Instalare Frigider side by side

Depanero oferă serviciul de instalare frigider side by side, atât prin intermediul echipelor proprii, cât și prin alți parteneri autorizați.

De unde cumpar?

Poți achiziționa serviciul de instalare trimițând o solicitare din pagina serviciului https://www.depanero.ro/serviciile-noastre/servicii-de-instalare-pentru-casa-ta.. Completează, trimite formularul și te vom suna pentru a stabili împreună detaliile pentru serviciul dorit.

Cât durează?

Termenul de instalare este de 3-5 zile lucrătoare și se calculează începând cu ziua lucrătoare următoare confirmării plății. Zilele lucrătoare sunt de luni până vineri.

Cum mă programez pentru instalare?

Vei fi contactat direct de către echipa de instalare cu o zi anterior datei instalării, dar nu mai târziu de termenul maxim menționat în talonul achiziționat. Intervalul de timp anunțat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări cauzate de condiţiile de trafic, cele atmosferice sau volumului mare de solicitări.

Localitati acoperite : Arad, Bacău, Onesti, Brăila, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Drobeta Tr. Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Ploiești, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Teleorman, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Giurgiu.

*Kilometrii suplimentari în afara acestor orașe se achită separat la instalator.

Garanție: 3 luni pentru instalare

Operațiunile incluse în serviciul de montaj standard:

1. Desfacere, înlăturare ambalaj, verificare produs;

2. Demontare și montare uși;

3. Racordare la rețeaua de apă;

4. Reglarea picioarelor frigiderului pentru a fi stabil și orizontal;

5. Punere în funcțiune și probă de funcționare.

Operațiuni ce nu sunt incluse în montajul standard:

1. Repoziționarea sau mutarea produsului se poate face doar după achiziționarea unui alt serviciu de instalare;

2. Crearea racordului de apă/canalizare;

3. Montarea filtrelor de apă;

4. Demontarea produsului vechi în vederea montării produsului nou – 60 lei;

5. Deplasarea în vederea instalării la adresă în afara localității se face contra-cost: tur-retur la prețul de 1.86 LEI/km, în limita a 50 km.

În cazul în care, la data programată, nu se poate efectua montajul deoarece clientul nu este la domiciliu sau nu sunt condiții optime pentru realizarea instalării, costul deplasării suplimentare, la o dată ulterioară, va fi suportat de către client – 60 LEI.

Notă: Prețurile sunt estimative și includ TVA. Talonul de instalare este valabil în anul curent, doar pe teritoriul României.

Alte informații utile

În cazul în care la adresă este necesară crearea racordului pentru alimentarea cu apă/evacuarea apei sau dorești montarea unor filtre de apă, te rugăm să menționezi acest lucru echipei care te contactează pentru programare.

Montarea produsului trebuie să fie într-un loc accesibil.

La data stabilită pentru instalare, te rugăm să ai produsul la adresa la care a fost solicitată instalarea.

Trebuie să asiguri acces/front de lucru corespunzător echipei de montaj. În caz contrar, se percep taxe suplimentare.

Clientul își asumă responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorări produse zidăriei, rețelei electrice, de apă și canal etc., ce pot apărea în urma montajului în locul ales de client.

Pentru mai multe informații privind serviciul de montaj, poți vorbi cu unul dintre colegii noștri din Call Center, la numărul de telefon *4114 .