Instalare echipamente Fitness | Depanero

Instalare echipamente Fitness

Depanero oferă serviciul de instalare echipamente fitness, atât prin intermediul echipelor proprii de montaj, cât și prin alți parteneri autorizați.

Iată ce echipamente de fitness instalăm pentru tine!

1. Bicicletă standard, magnetică, eliptică sau orizontală;

2. Aparat de vâslit;

3. Bandă de alergat;

4. Bancă de abdomen și ridicări greutăți

5. Aparat multifuncțional;

6. Trambulină;

7. Masă de ping-pong.

De unde cumpar?

Poți achiziționa serviciul de instalare trimițând o solicitare din pagina serviciului https://www.depanero.ro/serviciile-noastre/servicii-de-instalare-pentru-casa-ta.. Completează, trimite formularul și te vom suna pentru a stabili împreună detaliile pentru serviciul dorit.

Cum aleg un serviciu de instalare?

Serviciul de instalare îl achiziționezi în funcție de produsul pe care îl vrei instalat.

Cât durează?

Termenul de instalare variază în funcție de modelul talonului achiziționat. Termenul de instalare se calculează începând cu ziua lucrătoare următoare confirmării plății. Zilele lucrătoare sunt de luni până vineri.

Cum mă programez pentru instalare?

Vei fi contactat direct de către echipa de instalare cu o zi anterior disponibilității pentru efectuarea instalării, dar nu mai târziu de termenul maxim menționat în talonul achiziționat. Intervalul de timp anunțat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări cauzate de condiţiile de trafic, cele atmosferice sau volumului mare de solicitări.

Lista orașelor unde oferim serviciile de instalare: Bacău, Bistrița, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Focșani, Oradea, București, Constanța, Târgoviște, Teleorman, Pitești, Ploiești.

Garanție: 3 luni pentru instalare

Operațiunile incluse în serviciul de montaj standard:

1. Desfacere, înlăturare ambalaj, verificare produs;

2. Montajul/asamblarea aparatului;

3. Reglarea picioarelor/suportului pentru a asigura poziția corectă;

4. Punerea în funcțiune și proba de funcționare.

Operațiuni ce nu sunt incluse în montajul standard:

1. Repoziționarea și mutarea produsului. Acest lucru se poate face doar după achiziționarea unui alt serviciu de instalare;

2. Achiziționarea de materiale (suport, cabluri conexiune, mufe, dibluri, ancore etc.) și nici efectuarea de reparații și finisări în urma instalării;

3. Deplasarea în vederea instalării la adresă în afara localității se face contra-cost: tur-retur la prețul de 1.86 LEI în limita a 50 km.

În cazul în care, la data programată, nu se poate efectua montajul deoarece clientul nu este la domiciliu sau nu sunt condiții optime pentru realizarea instalării, costul deplasării suplimentare, la o dată ulterioară, va fi suportat de către client – 60 LEI.

* Prețurile sunt estimative și includ TVA. Talonul de instalare este valabil în anul curent, doar pe teritoriul României.

Alte informații utile

La data stabilită pentru instalare, te rugăm să ai produsul la adresa la care a fost solicitată instalarea.

Locația aleasă de utilizator trebuie să fie una adecvată, care să poată susține greutatea aparatului, planeitatea, aderența și spațiul de proximitate necesar funcționării corecte.

Trebuie să asiguri acces/front de lucru corespunzător echipei de montaj. În caz contrar, se percep taxe suplimentare.

Clientul își asumă responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorări produse zidăriei, rețelei electrice, de gaz etc., ce pot apărea în urma montajului în locul ales de client.

Realizarea sistemului de alimentare cu energie electrică a aparatelor cade în sarcina cumpărătorului.

Pentru mai multe informații privind serviciul de montaj, poți să iei legătura cu unul dintre colegii noștri din Call Center, la numărul de telefon *4114 .