*4114

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

Linie directa
0742 726 843

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

LUNI - VINERI 09.00 la 18.00

 

Autentificare utilizatori

Acoperire nationala
Diagnosticare rapida
Remediere rapida
Garantie la reparatie
Consultanta

Acasa INSTALARE SI INLOCUIRE CENTRALA TERMICA 650 LEI (TVA INCLUS)

INSTALARE SI INLOCUIRE CENTRALA TERMICA 650 LEI (TVA INCLUS)

AUTORIZAREA SI PUNEREA IN FUNCTIUNE INCLUSE IN PRET!

 

Serviciul de Instalare si inlocuire Centrala termica

Serviciul este valabil in 3-5  zile lucratoare de la data livrarii


Montarea sau inlocuirea unei centrale termice include operatiuni complexe de perforare a peretelui, instalarea centralei pe perete, racordarea la instalatia existenta si punerea in functiune.


Instalarea va fi efectuata prin intermediul firmei Depanero.

Depanero isi rezerva dreptul de a subcontracta firme autorizate pentru efectuarea montajului


Serviciul de instalare poate fi utilizat atat pentru centrale termice achizitionate de pe www.emag.ro cat si pentru centrale termice achizitionate de la un alt magazin.  Astfel serviciile pe care vi le putem oferi sunt:


• instalare  si inlocuire centrale termice electrice
• instalare si inlocuire centrale termice pe gaz


Branduri acoperite: Riello, Nova Florida, Viessman, Vaillant, Bosch, Buderus, Ariston, Ferroli, Vision, Motan, Ariston, Arca, Beretta, Protherm


Termen de instalare :  3-5 zile lucratoare, de la data livrarii.
Se ofera garantie 24  luni pentru instalare.


Zone acoperite: Bucuresti si ILFOV


Operatiunile incluse in  serviciul de montaj standard sunt:


1. Demontarea / dezafectarea centralei termice existente (in cazul inlocuirii unei centrale vechi).
2. Pozitionarea centralei noi pe perete.
3. Realizarea gaurii pentru kitul de evacuare gaze arse (in cazul in care se monteaza o centrala termica pentru prima data) prin perete de caramida, bca, rigips; pentru perete de beton se percepe tarif suplimentar  de 100 ron+TVA.
4. Montarea kitului de evacuare gaze arse.
5. Montarea fitingurilor (robineti, filtre, coturi, teuri , mufe, etc.)
6. Interracordarea centralei termice la instalatia interioara de incalzire / la instalatia de alimentare cu apa calda a consumatorilor / la alimentarea cu apa rece ( aceste operatiuni vor avea loc in camera centralei termice).
7. Racordarea evacuarii condensului la canalizarea / scurgerea locuintei (in conditiile in care exista aceasta posibilitate - nu se poate evacua condensul in exterior deoarece exista pericolul de inghet - aceste operatiuni vor avea loc in camera centralei termice)
8. Punerea sub presiune a instalatiei.
9. Montajul standard presupune racordarea tevilor de cupru, Pexal sau PPR existente in sistem la centrala termica. Aceste tevi trebuie sa fie deja prezente in incaperea in care este montata centrala. Se considera lucrare suplimentara efectuarea racordarii la tevi prezente in alta incapere.


Probe si verificari


1.  Autorizarea si punerea in functiune :  la punerea in functiune a centralei termice se vor respecta instructiunile aplicabile elaborate de producator, specifice fiecarui tip de centrala termica, precum si prevederile prescriptiei tehnice ISCR PT A1 – 2010 .
       2. Autorizarea si punerea in functiune presupune parcurgerea urmatoarelor verificari tehnice:
• Verificarea integritatii centralei termice si respectarea conditiilor initiale de instalare
• Verficarea si reglarea instalatiei de ardere in scopul realizarii unei arderi complete, cu eficienta indicata de producator (Verificarile prevazute in cadrul Autorizarii de Functionare).
• Se face analiza gazelor arse si verificarea incadrarii valorilor in limitele admise.
• Se face verificarea functionarii corecte a dispozitivelor de control, reglare si siguranta
• Se intocmeste livretul aparatului (completarea livretului aparatului se va face de catre personalul tehnic de specialitate, responsabil cu verificarea tehnica in utilizare a aparatelor (RVT) nominalizat in autorizatia ISCIR.
• Se efectueaza verificarile in conformitate cu conditiile tehnice prevazute in livretul aparatului, precum si in instructiunile producatorului


NU SUNT INCLUSE IN PRET MATERIALELE NECESARE MONTARII :


• Filtru magnetic 1/2 – 53 lei
• Filtru Y  1 buc 1/2- 11 lei
• Filtru Y 1 buc 3/4 – 18 lei
• Robinet cu holender 2 buc 1/2-26 lei / buc
• Robinet cu holender 2 buc 3/4 -37 lei/ buc
• Robinet 1 buc 1/2- 20 lei
• Robinet 1 buc 3/4- 37 lei
• Filtru polifosfat 1 buc- 40 lei
• Intrare apa rece mufe+coturi+ teava+ alte elemente de imbinare si prindere -60 lei
• Realizarea gaurii pentru kitul de evacuare gaze arse (in cazul in care se monteaza o centrala termica pentru prima data)  prin perete de beton -100 ron
• Materialele vor fi aprovizionate de catre client sau pot fi furnizate de  echipa de montaj contra-cost (kit montaj centrala termica), in baza unui necesar de materiale care va fi efectuat la fata locului.

NOTA* preturi estimative, nu includ TVA

Recomandari adresate clientului


Pentru instalarea unei centrale termice, trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:


1. Clientul trebuie sa aiba aviz de instalare de la ENEL sau de la reteaua de care apartine.
2. Daca sunteti racordat la un sistem centralizat de distributie energie termica (ex. RADET), trebuie sa faceti o cerere pentru debransare.
3. Dupa ce ati rezolvat cu debransarea, contactati o firma autorizata de gaze (autorizata ANRGN Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale) pentru racordarea separata la instalatia de gaze naturale. Punctul 1 si 2 se pot desfasura in acelasi timp.
4. Achizitionarea unei centrale termice. Pentru apartamente de bloc este necesara o centrala termica de 23 - 24 kW, cu tiraj fortat si camera etansa de ardere. Necesarul de incalzire pentru un apartament este mai mic de 24 kW, dar pentru a putea prepara apa in regim instantaneu, minimum 11 litri/minut la o diferenta de 35 grade Celsius, este nevoie de minimum 23 kW.
5. La finalizarea instalatiei de incalzire se va face punerea in functiune a centralei.
6. Autorizarea de Functionare (ISCIR) - valabila 2 ani de la data emiterii (dupa expirarea perioadei trebuie prelungita conform legislatiei in vigoare, din 2 in 2 ani, cu VTP - verificare tehnica periodica)
7. Pentru a proteja componentele electronice ale centralei termice de fluctuatiile de tensiune ce pot aparea in reteaua electrica, se recomanda instalarea de echipamente cum ar fi : UPC ( unitate de preluare a sarcinii) ori stabilizator de tensiune.
8. Se recomanda ca in cazul schimbarii centralei vechi , spalarea chimica a instalatiei pentru indepartarea impuritatilor existente in instalatia veche.

 

EXTINDE GARANTIA PRODUSELOR TALE

Garantia DepaneroAFLA MAI MULTE