*4114

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

Linie directa
0742 726 843

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

 

LUNI - VINERI 09:00 la 18:00

 

Autentificare utilizatori

Acoperire nationala
Diagnosticare rapida
Remediere rapida
Garantie la reparatie
Consultanta

Acasa Servicii Reparare si diagnosticare Service si Reparatii Masini de Spalat

Service si Reparatii Masini de Spalat

Extras din manualul ,,Descurca-te singur’’: Intelegand notiunile de baza ale functionarii unei masini de spalat veti reusi sa diagnosticati defectiunile si sa identificati piesele de schimb necesare pentru reparatie’’...

Daca ai o problema cu masina de spalat sau cu uscatorul de rufe si ti se pare ceva in neregula cu fraza precedenta apeleaza la noi. Te asiguram ca am citit deja toate manualele de service ale oricarui brand de masina de spalat rufe/vase sau uscator de rufe si putem remedia rapid orice defectiune. Reprezentam branduri renumite in calitate de service autorizat (Indesit/Hotpoint-Ariston, Samsung, Panasonic, Heinner, Bosch-Siemens*, Whirlpool**) si executam in regim de postgarantie reparatii pentru echipamente din aceasta categorie indiferent de brandul lor. Nu trebuie decat sa ne suni si venim acolo unde a aparut problema. Si, pentru ca o masina reparata trebuie sa ramana reparata, garantam interventiile postgarantie timp de 90 de zile.

Abia ai cumparat o masina de spalat rufe/vase sau uscator de rufe si doresti sa te bucuri cat mai repede de confortul oferit de acestea? Depanero este aici sa te ajute pentru ca oferim servicii de instalare ,,la cheie’’ pentru aceste categorii de produse.

*doar in orasele Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Constanta si Craiova

**doar in orasele Oradea si Timisoara

Reparatii masini de spalat - Pagini utile:

  • Pentru a vedea intreaga gama de servicii oferite de catre Depanero viziteaza aceasta pagina.
  • Pentru a completa formularul de preluare si retur a produsului defect, click aici. Serviciul de preluare si retur este gratuit.
  • Pentru a afla mai multe despre Depanero, viziteaza sectiunea Despre noi.
  • Contacteaza-ne acum!

 


Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica in vederea repararii) a starii unui echipament este de 50-150 lei, in functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat in afara garantiei (postgarantie) nu vom include in pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare si nici taxa de transport. Daca nu repari echipamentul la noi atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul de la noi, Depanero, la adresa indicata de tine. Iti reamintim ca este important sa deschizi coletul in prezenta curierului si sa semnezi de receptie numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

FORMULAR SERVICE

Spune-ne ce produs defect ai si completeaza formularul de service

 

Afla in ce stadiu este produsul tau

Urmareste produsul
Introdu codul, numarul de telefon sau email-ul atribuit la receptia produsului