*4114

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

Linie directa
0742 726 843

numar cu tarif normal, apelabil din toate retelele

 

LUNI - VINERI 09:00 la 18:00

 

Autentificare utilizatori

Acoperire nationala
Diagnosticare rapida
Remediere rapida
Garantie la reparatie
Consultanta

Acasa Servicii Reparare si diagnosticare Service si reparatii laptopuri si calculatoare desktop, sisteme All-in-one si periferice IT

Service si reparatii laptopuri si calculatoare desktop, sisteme All-in-one si periferice IT

Daca ai fost chiar atat de generos incat ai impartit sandwich-ul si cafeaua cu laptopul sau tastatura de la desktop, nu dispera! Specialistii Depanero pot interveni pana la nivel de componente electronice pentru a readuce echipamentele in perfecta stare de functionare, inclusiv pentru echipamente all-in-one, boxe si elemente de gaming. Pentru servicii postgarantie Depanero este cel mai bun prieten al tau pentru orice brand si iti garantam 90 de zile piesele si manopera.

Pentru Asus, Lenovo, Samsung sau Serioux este mult mai simplu, ne gasesti numele pe certificatul de garantie (Depanero, sau numele vechi Servskills).

Reparatii laptopuri si calculatoare desktop - Pagini utile:

  • Pentru a vedea intreaga gama de servicii oferite de catre Depanero viziteaza aceasta pagina.
  • Pentru a completa formularul de preluare si retur a produsului defect, click aici. Serviciul de preluare si retur este gratuit.
  • Pentru a afla mai multe despre Depanero, viziteaza sectiunea Despre noi.
  • Contacteaza-ne acum!

Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica in vederea repararii) a starii unui echipament este de 50-150 lei, in functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat in afara garantiei (postgarantie) nu vom include in pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare si nici taxa de transport. Daca nu repari echipamentul la noi atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul de la noi, Depanero, la adresa indicata de tine. Iti reamintim ca este important sa deschizi coletul in prezenta curierului si sa semnezi de receptie numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

FORMULAR SERVICE

Spune-ne ce produs defect ai si completeaza formularul de service

 

Afla in ce stadiu este produsul tau

Urmareste produsul
Introdu codul, numarul de telefon sau email-ul atribuit la receptia produsului

 

 

EXTINDE GARANTIA PRODUSELOR TALE

Garantia DepaneroAFLA MAI MULTE